Andreea Petrovici – Designer Grafic cu Viziune și Pasune

Andreea Petrovici – Designer Grafic cu Viziune și Pasune

Cu o abilitate incontestabilă de a transforma idei în imagini și de a comunica prin design, Andreea Petrovici este un designer grafic talentat și dedicat, cu o experiență vastă în crearea de soluții vizuale atractive și eficiente. În timp ce designul este pasiunea ei, Andreea este cunoscută pentru abilitățile sale organizatorice, flexibilitatea și motivația constantă de a crea ceva extraordinar.

Aptitudini Personale și Atribuții Profesionale

Organizată și mereu atentă la detalii, Andreea este cunoscută pentru capacitatea sa de a coordona proiecte complexe și de a gestiona fiecare aspect al designului. Flexibilitatea și capacitatea de a se adapta la cerințele în schimbare o fac să fie un membru valoros în orice echipă. Motivată de provocări și mereu în căutarea unor soluții inovatoare, Andreea aduce o notă de creativitate și viziune în fiecare proiect în care se implică.

Experiență Profesională

Andreea a acumulat o experiență solidă în domeniul designului grafic, lucrand cu diverse companii și organizații de renume. Începând cu decembrie 2022, ea ocupă poziția de Graphic Designer în cadrul departamentului de Marketing al Băncii Transilvania, unde contribuie la crearea de materiale vizuale captivante și inovatoare.

Înainte de aceasta, Andreea a fost parte din echipa Profi, unde și-a dezvoltat abilitățile de Graphic Designer și Illustrator. De asemenea, a adus valoare ca Graphic Designer în cadrul Kaufland România, implicându-se în dezvoltarea de materiale publicitare și de marketing. Experiența sa se extinde și în cadrul Marketing Matters, unde și-a pus creativitatea în slujba dezvoltării de materiale publicitare.

Competențe Tehnice și Tehnologii

Andreea este un adevărat expert în utilizarea instrumentelor de design. Cu abilități profunde în Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe XD, Figma și After Effects, ea creează vizualuri impresionante și captivante. De asemenea, abilitățile sale în motion design îi permit să creeze animații atractive și dinamice care aduc viață conceptelor.

Educație și Perfecționare

Andreea și-a desăvârșit cunoștințele în domeniul designului printr-un parcurs educațional riguros. Ea a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, unde și-a dezvoltat abilitățile de a gândi și crea într-un mod arhitectonic și vizual. De asemenea, formarea sa include cursuri relevante, precum Curs Ui/Ux la IT School și Curs de Web Design la Step IT Academy.

Pasiuni și Interese Personale

Pe lângă designul grafic, Andreea își îndreaptă atenția către numeroase alte pasiuni. Este interesată de arhitectură și fotografie, iar acestea influențează adesea viziunea sa în design. În plus, pasiunea pentru muzică, teatru și drumeții completează paleta sa de interese, oferindu-i o perspectivă bogată și inspirație creativă.

Viziune și Impact

Andreea Petrovici reprezintă un designer grafic cu adevărat talentat, cu o viziune clară și o dorință de a inova și de a aduce valoare în fiecare proiect. Prin abordarea sa creativă, cunoștințele tehnice și pasiunea sa pentru frumos, ea continuă să definească standarde în domeniul designului grafic și să aducă impact prin fiecare creație. Pentru a vedea mai multe din lucrările ei, puteți vizita portofoliul său de pe Behance: https://www.behance.net/andreeap28 sau să o urmăriți pe LinkedIn: www.linkedin.com/in/andreeap28.

Ce personalitate feminina merita sa dea numele unei strazi- chestionar Meta Muze